Få byggeteknisk køberrådgivning

Det er kun en fornuftig beslutning at få byggeteknisk køberrådgivning, når du står foran beslutningen om at bygge nyt, eller at købe hus. Især hvis du ikke er fagmand, kan der være mange ting at overse i processerne, som kan koste dyrt og i værste fald kan ende i at skulle leve med en løsning, du ikke er tilfreds med.

Rådgivning af dit byggeprojekt

At bygge eller købe ejendom er en enormt vigtig beslutning og investering. Det er en beslutning der kan få betydelse for årtier frem i dit liv. Bolius rapporterer at Ifølge en undersøgelse af EDC i 2019, bor hustande i gennemsnit 21 år  i deres hus. 

Det er derfor en lille investering, at få en byggeteknisk rådgivning, der belyser alle overvejelser der skal med, når der købes et hus eller bygges nyt. 

Rådgivning i byggeloven

Når der bygges nyt, skal alt være i overensstemmelse med byggeloven, ellers kan man stå i en situation hvor man pålægges at rive ned igen, dommen kan være hård.

Sikrer dig at du bygge korrekt første gang med rådgivning i dit byggeprojekt. Vi står klar til at bistå dig med vores ekspertise og mangeårige erfaring inden for byggeprojekter.

Vi kan anbefale dig håndværkere

Da vores dagligdag foregår i byggebranchen, møder vi mange firmaer indenfor diverse håndværker og byggefag. Vi har en unik indsigt i de bedste til opgaven og ved hvor de bedste slutresultater er at finde.

Vores anbefalinger lyser tilbage på os selv som konsulent, derfor anbefaler vi kun håndværkere vi har erfaring med i forhold til kvalitet, aftaler og slutresultat.

Vi hjælper med de rigtige materialer

Byggebranchen kan være et geddemarked, der findes et hav af forskellige firmaer, vi kan vejlede dig til at bestille de rigtige materialer, hvis du selv vil stå for køb af materialer, så du er sikker på den rette kvalitet.

Indhentning af byggetilladelser

Vi kan stå for at indhente byggetilladelser, når du skal bygge nyt. Vi kan også indhente tilbud fra håndværkere og stå for at holde opsyn med hele byggeprocessen og rådgive løbende.

Vi kan gennemgå byggetegninger

Der kan altid opstå fejl, det er kun menneskeligt. Det kan være svært at se hvis man ikke har en fagmands øje og forståelse, vi kan gennemgå dine byggetegninger og komme med eventuelle kommentarer, hvis noget falder i øjet. Vi kan også fejl finde for dig, hvis du tilsendes byggetegninger til gennemgang.

Gennemgang af tilstandsrapport

Når målinger er færdige, kommer vi med rådgivning og påpeger de områder der resulterer i det højeste varmetab. Herefter vælger i de løsninger, som passer til jeres ønsker og økonomi. Vi samler ønsker og prioriterer forbedringerne. Vi kan ligeledes hjælpe med at vejlede om mulige tilskudsordninger og være behjælpelige med indhentning af tilbud.

Skøn af ejendommes vedligeholdelse

Som byggekonsulent, kan vi gennemgå din ejendom og rådgive om hvornår det forventes at der er behov for vedligeholdelse og renovering af diverse områder af ejendommen. Det kan være rart at vide hvor længe man har i huset, før der begynder at opstå udgifter, med et skøn, kan du undgå uforudsete udgifter.